Hanserud Multiservice ble etablert av Frode Hanserud i 2020 og holder til på Jaren i Gran kommune i Innlandet..

Bedriften er liten, så arbeidet utføres med personlig engasjement, men har likevel lang erfaring med det meste innenfor vårt fag. Vi ønsker å være en seriøs og pålitelig samarbeidspartner, som i prosessen etterstreber høy kvalitet til riktig tid og pris. Vi ser på det som vårt hovedansvar at jobben som er gjort alltid er i tråd med avtalen som er inngått på forhånd. Hanserud multiservice har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje i kontinuerlig utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og teknologi, er realiteter vi tar på alvor.   

Med oss som deres partner trenger dere kun å forholde dere til en enkel leverandør av alle tjenester dere måtte ha behov for. 

Vi tar imot små og store oppdrag for alt fra privatpersoner til entreprenører. For oss er gode logistiske løsninger, effektiv tidsbruk, punktlighet og sikker kommunikasjon avgjørende.

Velger du oss, får du en samarbeidspartner som kjenner dine behov.

Vi har opparbeidet oss grundig kunnskap om det meste som gjelder på en eiendom.

Velger du oss som leverandør av entreprenørtjenester, skal du vite at vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille deg som oppdragsgiver.

Ingen jobb for liten eller for stor!